Gå til innholdet

Støttefunksjoner

Konstruksjon, automatisering og elektro

AG har en klar strategi om å ha konstruksjon- og elektrokompetenase i eget hus slik at vi kan ta ansvaret for anleggenes totale funksjon og sikre kontinuerlig utvikling. Samtidig setter det oss i stand til å yte best mulig service til våre kunder.

Konstruksjon

AG var først i Norge til å ta i bruk SolidWorks. Det avanserte tegneverktøyet gir oss et stort konkurransefortrinn når produkter og løsninger skal utvikles, og i kommunikasjonen med våre kunder. Konstruktørene utarbeider alle konstruksjons- og sammenstillingstegninger og deltar aktivt med oppfølging i verksted. Dette bidrar til å sikre gode og funksjonelle løsninger. Der det er hensiktsmessig tar konstruktørene også montasjeledelse hos våre kunder rundt om i hele verden.

Automatisering og elektro

Svært mye av vår prosesskunnskap bygges inn i styringssystemene. Vi legger derfor stor vekt på å ha en høyt kvalifisert stab innen automatisering og elektro. Våre automatiseringsingeniører utarbeider koblingsskjemaer, PLS-programmer og funksjonsbeskrivelser, i tillegg til å skreddersy skjermløsninger. Operatørene som skal betjene våre maskiner, vet å verdsette brukervennlige grensesnitt.

Lager og logistikk

AG har eget betjent lager i Brynsveien 5 Oslo, som sikrer god vareflyt og rask utlevering. Lageret holder oppe mellom kl 0800 og 1600 på hverdagene

Kontakt oss!