Gå til innholdet
Vedlikeholdsavtaler

Service og vedlikehold

Vedlikeholdsavtale med AG øker levetid og oppetid på dine anlegg

Alt utstyr krever vedlikehold. At et utstyr eller anlegg krever vedlikehold er ikke ensbetydende med at det er av dårlig kvalitet eller design. Du leverer vel bilen din på verksted for service? Jevnlig oppfølging og ettersyn øker levetid og oppetid. Enkelte produsenter/leverandører leverer «vedlikeholdsfritt» utstyr. Dette er etter vår erfaring feil! Før eller siden oppstår ett vedlikeholdsbehov. Jevnlig vedlikehold er alltid å foretrekke både for kunde og leverandør fremfor akuttreparasjoner som følge av mangel på vedlikehold. Utføres det ett godt preventiv vedlikehold med riktig tidsintervall vil man unngå store kostnader og driftsstans

AG sin service avdeling har lang og bred erfaring. Tegner du en vedlikeholdsavtale med AG så innebærer dette også at våre teknikere vil erfare eventuelle utfordringer med akkurat deres anlegg og utstyr, og vil bistå med råd og ekspertise for best mulig drift av anlegget. Har du en vedlikeholdsavtale med AG, så trenger dere heller ikke å tenke på når vedlikeholdet skal utføres, dette vil dere bli informert om i god tid av oss, slik at intervallene for vedlikehold opprettholdes.

Artikkelen fortsetter under bildet

Ofte hører vi: «dette fungerte jo fint når det var nytt». Som regel er da årsaken et det gitte utstyr eller anlegg har stått uten tilsyn over lang tid, vedlikeholds intervallet er overskredet! Vedlikeholds-intervall avgjøres av flere faktorer som applikasjon, type utstyr, drifts belastning osv. Felles for alt utsyr er at det uansett er ett vedlikeholds intervall som må følges. Det er i de tilfeller hvor dette intervallet overskrides, at problemene oppstår.

Har dere ett støvfilter som har stått urørt siden «tidenes morgen»? Har dere en avfukter stående i en «krok» uten tilsyn? Er det dårlig sug fra støvsugeren?

Artikkelen fortsetter under bildet


Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på vedlikeholdsavtale - eller om du ønkser mer info!

Kontaktpersoner og mer informasjon

AG-bloggen