Gå til innholdet

Servicetekniker - allsidig og utviklende stilling

Vi i AG er spesialister på pumper, vann-, luft-, tørke og miljø/renseteknologi. Vi er et stort faglig miljø med rundt 55 ansatte, som har hovedkontor og lager i Oslo. Dette er stillingen for deg som liker å være på farten, er teknisk interessert og trives med å utføre service og monteringsjobber. Du har bakgrunn som servicetekniker eller fra vedlikehold og trives med å være ute, der det skjer.

Vi tilbyr

 • Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver i et spennende, ansatteid firma med et langsiktig perspektiv
 • Gode utviklingsmuligheter i et godt og faglig sterkt miljø
 • Servicebil, bærbar PC og mobil
 • Selvstendighet i arbeidet, fleksibelt og med stor grad av frihet
 • Opplæring internt og hos leverandører
 • Tilbud om medeierskap gjennom rabattert og finansiert aksjekjøpsordning
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Firmahytteordning og bedriftsidrettslag
   

Hva gjør vi

Vårt serviceteam består i dag av fire meget dyktige ansatte med spesialkompetanse innen luftteknisk utstyr, vannbehandling og pumper. I denne omgang søker vi etter ny servicetekniker med hovedfokus på pumpe og prosessteknikk slik at gruppen i denne omgang øker til fem. Serviceavdelingen jobber i tett samarbeid med våre ingeniører

Hva innebærer stillingen?

 • Service på pumper og prosessutstyr ute hos våre kunder
 • Tekniske undersøkelser, feilsøking, reparasjoner og monteringsjobber
 • Bistå våre prosjektingeniører ved testing og igangkjøring av nytt utstyr og anlegg
 • Reisevirksomhet i egen servicebil eventuelt med fly/leiebil
   

Ønskede kvalifikasjoner

 • Teknisk fagskole/fagbrev en fordel. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
 • Ønskelig med minimum 2-3 års erfaring fra service på pumper og prosessutstyr.
 • Førerkort klasse B
 • Vi ønsker flere damer på laget og som oppfordres til å søke


Personlige egenskaper

 • Teknisk og praktisk anlagt
 • Initiativrik, selvstendig og kundeorientert
 • Løsningsorientert og fleksibel til å endre planer på kort varsel
 • Trives med å være på farten og like å ha direkte kontakt med kunder


Hvis du synes dette høres spennende ut, så vil vi gjerne høre fra deg!

Dersom du ikke tilfredsstiller absolutt alle våre krav til kvalifikasjoner og bakgrunn, men likevel mener at dette er en stilling som du har riktig bakgrunn og kvalifikasjoner for, vil vi likevel oppfordre deg til å søke.

For mer informasjon om Alfsen og Gunderson AS og stillingen, ta kontakt med Serviceleder: Joachim Østberg på tlf. 916 36 167 / eller Servicetekniker Knut Fagerli tlf. 907 60 932

Send oss gjerne din CV sammen med en søknad som merkes "AG Servicetekniker 2022"

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Om arbeidsgiveren

Alfsen og Gunderson AS (AG) er et ingeniørselskap og en ledende leverandør av vann-, luft-, tørke- og renseteknologi. Vi har betydelig erfaring og kompetanse gjennom våre 55 ansatte, og omsatte i 2020 for 207Mill. Våre kunder spenner vidt fra "lokomotivene" Hydro, Alcoa, Elkem, Statkraft og Aker Solutions, til mindre produksjonsbedrifter, kommuner og energiprodusenter. I tillegg til å designe egne løsninger leverer vi kvalitetsutstyr fra kjente produsenter i Europa, Amerika og Japan. Innen enkelte nisje områder har vi egenutviklet teknologi som eksporteres over hele verden.

Vi tror på at de beste løsningene kommer gjennom engasjement, høy teknisk kompetanse og tett dialog med kunden. Å bli en spesialist innen sitt fagområde er et livslangt prosjekt. Derfor rekrutterer vi med mål om at våre ansatte skal trives og bli i jobben i mange år. Firmaet er tuftet på ideen om at de ansatte skal eie selskapet. Det bidrar til at vi som jobber her tenker langsiktig, er mer motiverte og ser verdien av at AG har en god og sunn drift over tid.

Om Alfsen og Gunderson

Alfsen og Gunderson er et ingeniørselskap og en ledende leverandør av vann-, luft-, tørke- og renseteknologi. Selskapet er i dag ansatt eid, med 55 ansatte og omsatte i 2018 for 218 Mill NOK. Våre kunder spenner vidt fra «lokomotivene» Hydro, Alcoa, Elkem, Statkraft og Aker Solutions, til mindre produksjonsbedrifter, kommuner og energiprodusenter. I tillegg til å designe egne løsninger, leverer vi kvalitetsutstyr fra kjente produsenter i Europa, Amerika og Japan. Innen enkelte nisje områder, har vi egenutviklet teknologi, som eksporteres over hele verden. Omsetningen i 2019 var på kr 210 Mill NOK.

Vårt serviceteam består i dag av fire meget dyktige ansatte med spesialkompetanse innen luftteknisk utstyr, vannbehandling og pumper. I denne omgang søker vi etter en ny servicetekniker, men planen er å øke ytterligere. Serviceteknikerne jobber i tett samarbeid med våre ingeniører.

Vi tror på at de beste løsningene kommer gjennom engasjement, høy teknisk kompetanse og tett dialog med kunden. Å bli en spesialist innen sitt fagområde, er et livslangt prosjekt. Derfor rekrutterer vi med mål om at våre ansatte skal trives og bli i jobben i mange år. Firmaet er tuftet på ideen om at de ansatte skal eie selskapet. Det bidrar til at vi som jobber her tenker langsiktig, er mer motiverte og ser verdien av at AG har en god og sunn drift over tid.

Kontakt

Serviceleder

+ 47 91 63 61 67
joachim.oestberg@ag.no

Servicetekniker

+ 47 90 76 09 32
Knut.Fagerlid@ag.no