Alfsen og Gunderson AS

Change language

Om Alfsen og Gunderson

Alfsen og Gunderson, etablert i 1926, er et norsk ingeniørfirma med spesialkompetanse innen vann-, luft-, tørke- og renseteknikk. I tillegg til egne produkter og systemløsninger markedsfører vi spesialprodukter fra ledende produsenter i Europa og Japan. Våre kunder er primært industri, offshore, shipping, kommuner og energiprodusenter. Skreddersydde anlegg basert på egenutviklet teknologi eksporteres over hele verden.

Nøkkeltall


Omsetning: 180 mill NOK

Antall ansatte: 60-65

Vi vil skape merverdi for våre kunder

Inngående kjennskap til våre kunders prosesser og behov er avgjørende for at vi skal kunne betjene dem best mulig. Tett og langsiktig samarbeid er derfor helt nødvendig for utvikling og perfeksjonering av våre løsninger. Gjennom gode løsninger, grundige arbeidsmetoder og punktlige leveranser er vårt mål å skape merverdi for våre kunder.

...Over hele verden

En vesentlig del av vår omsetning kommer fra eksport. Varmebehandlingsutstyr for filt og virer til papirmaskiner er installert hos kunder på alle kontinenter. Her er vi markedsleder! Avfuktningsanlegg til skip for uttørking av tanker og lasterom er nærmest blitt en standard ved nybygg. Slike anlegg er levert til skipsverft i alle større skipsbyggernasjoner. Filteranlegg for forurensende prosesser er også en eksportartikkel.

...Med gjennomprøvde løsninger og avansert teknologi

Vår posisjon som nr.1 innen varmebehandling, støvrensing, avfukting og tørking er et resultat av kontinuerlig satsing på utvikling i samarbeid med Norges fremste bedrifter og forskingsmiljøer. 

Kontakt

Haakon L. Bryhn

Haakon L. Bryhn
Administrerende direktør

+47 22 70 77 87
+47 40 41 31 04
Haakon.Bryhn@ag.no

Brosjyre

Søk i ag.no

Alfsen og Gunderson AS • Brynsveien 5 • N-0667 Oslo
Tlf: 22 70 77 00 • Fax: 22 70 77 01 • post@ag.no • Design: www.07.no